İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Meslek Yüksekokulu

Mutfak Atölyesi Kuralları

  • Öğrencilerin ders saati başlamadan en az 10 dakika önce, aşçı üniformaları giyilmiş şekilde hazır bulunmaları gerekmektedir.
  • Tüm öğrenciler mutfak sanatları uygulama atölyesinde kişisel hijyen kurallarına uymak zorundadır.
  • Mutfakta bulunan tüm araç gereç ve ekipmanlar kullanım şartlarına uygun olarak kullanılmalıdır.
  • Uygulama esnasında mutfak atölyesi temiz ve düzenli kullanılmalıdır.
  • Uygulama sonrasında uygulama atölyesinin hijyen kurallarına uygun temiz ve düzenli bırakılması gerekmektedir.
  • Kaza ve yaralanmalara karşı tüm öğrenciler gerekli önlemleri almalıdır.
  • Öğrenci soyunma odaları temiz ve düzenli kullanılması gerekmektedir.
  • Uygulama sonunda doğal gaz, elektrik, fırın kontrolleri yapılması gerekmektedir.