2019-2020 Bahar Dönemi Tasarım Dersleri Dijital Yüklemeleri Hk.

2019-2020 Bahar yarıyılında Tasarım Derslerini alan öğrencilerimizin Archtuell Dijital Arşivleme sitemi yüklemeleri 17 Temmuz 2020 Cuma günü yapılacaktır. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına öğrencilerin belirtilen adımları titizlikle yerine getirmesi beklenmektedir.

Archtuell dijital arşiv yüklemesi hakkında gerekli bilgiler:

1. Dijital Proje Teslimi

Yükleme esnasında öğrencilerin, kendilerine ait gmail hesaplarıyla, yükleme alanına giriş yapması gerekiyor. Yükleme sırasında projeye ait bilgiler öğrenci tarafından girilecek ya da seçilecektir. Proje yükleme bağlantısı 17.07.2020 Cuma günü aktif olacaktır.

Öğrencilerin yükleme yapacağı bağlantı aşağıdadır.

2. Proje Paftaları

Faklı bir format kullanmıyorsanız öğrencilerin hazırlayacağı paftalar; en fazla 10 adet dik A1/A0 olmalıdır. Paftalar 200 dpi pixels/inch çözünürlüğünde, JPEG uzantılı olarak sisteme yüklenmelidir. Paftalar sırasıyla 01, 02, 03... olarak isimlendirilmedir. Pafta sayısı 10'u geçen öğrenciler iki paftayı photoshop yardımıyla birleştirmeli ve sisteme o şekilde yükleme yapmalıdır (örn. 01-02 veya 09-10 gibi).