2020-2021 Güz Yarıyılı GNO, Merkezi Puan ve Ek-1 Madde Yatay Geçiş İlan Listesi

07.09.2020 - 09.09.2020

Kayıt Yeri

Sefaköy Yerleşkesi

Lisans GNO, Merkezi Puan ve Ek-1 Madde Yatay Geçiş Listesi İçin Tıklayınız.

Fakülte/Yüksekokul Kayıt Evrakları

• Kimlik Fotokopisi
  • Onaylı Transkript
  • Onaylı Ders İçerikleri
  • Öğrenci Belgesi Aslı
  • 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Lise Diploması Fotokopisi
  • Yatay Geçiş Yapmasına Engel Yoktur Yazısı
  • Disiplin Cezası Alınmadığına Dair Yazının Aslı
Ön Lisans GNO, Merkezi Puan ve Ek-1 Madde ile Yatay Geçiş Listesi İçin Tıklayınız.

MYO Kayıt için istenen belgeler

• Kimlik Fotokopisi
  • Onaylı Transkript
  • Onaylı Ders İçerikleri
  • Öğrenci Belgesi Aslı
  • 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Lise Diploması Fotokopisi
  • Yatay Geçiş Yapmasına Engel Yoktur Yazısı
  • Disiplin Cezası Alınmadığına Dair Yazının Aslı

SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ

(1) Adli sicil kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak.
 2) Bayanlar için 160 cm-180 cm arası boya sahip olmak (ağırlığı, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 kilogram fazla veya 15 kilogram noksan ağırlıkta olmak).
 3) Erkekler için 170-190 cm arası boya sahip olmak (ağırlığı, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 kilogram fazla veya 15 kilogram noksan ağırlıkta olmak).
4) Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları gerekmektedir.).
5) Kabin memuru üniforması giyildiğinde vücudunun görünecek yerlerinde dövme, yara izi vb. bulunmamak.

SİVİL HAVA ULAŞTIRMA İŞLETMECİLİĞİ HAVACILIK YÖNETİMİ

1) Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak.
2) Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (işitme kaybı/ eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb).

UÇAK TEKNOLOJİSİ

(ön lisans) eğitimi mesleğini icra edebilmek için aranan nitelikler:
2) Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (renk körlüğü, işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb).

*Yukarıda belirtilen Programlara Sağlık Raporu getirmeyen aday Öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.
*Kayıt yapacak Öğrenciler Üniversitelerinden '' Yatay Geçiş Yapmasında sakınca yoktur'' yazısını ve kayıt için aşağıda belirtilen belgeleri kayıt esnasında getirmek durumundadır. Getirmeyen öğrencilerin kayıtları yapılmayacaktır.