Bilgi Teknolojileri Kullanımı Dersi Muafiyet Sınavı Hk. (Tepekent ve Cevizlibağ Yerleşkeleri için)

18.09.2019 Çarşamba günü saat 15.00’ da üniversitemiz Tepekent ve Cevizlibağ yerleşkelerinde Fen Edebiyat, İletişim, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Uygulamalı Bilimler ve Sağlık Bilimler Yüksekokulları 2.sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan “Bilgi Teknolojileri Kullanımı” (Applications of Information Technologies) dersinin muafiyet sınavı yapılacaktır. Muafiyet sınavına, 2019-2020 Eğitim/Öğretim Yılı Güz veya Bahar dönemlerinde bilgi teknolojileri kullanımı dersini ilk defa alacak olan 2.sınıf öğrencileri girebilecektir. Muafiyet sınavı, Güz veya Bahar dönemlerinde dersi alacak öğrenciler için bir defaya mahsus yapılacaktır.