İstanbul Arel Üniversitesi; Büyükçekmece Basketbol Takımıyla Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

İstanbul Arel Üniversitesi ve Büyükçekmece Basketbol Takımı gerçekleştirdikleri sponsorluk anlaşmasıyla önemli bir işbirliğine imza attı. Büyükçekmece Basketbol Takımı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2018-2019 sezonunda “Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Takımı” adıyla mücadele edecek.

Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Takımı’ndan açıklama

Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Takımı; gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasının ardından yaptığı açıklamada; İstanbul Arel Üniversitesi Kurucuları ve Yöneticilerine teşekkür etti. Büyükçekmece Basketbol Takımı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Değerli Medya ve Kamuoyunu Bilgilendirme

Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın yeni isim sponsoru “İstanbul Arel Üniversitesi”

“Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Takımı” 2018-2019 Sezonu Türkiye Basketbol Federasyonu Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde parkelerde yerini alacak. Yeni sezonda da Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Kompleksi’nde tüm maçlarını oynayacak olan “Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Takımı” sponsorluk anlaşması ile birlikte birçok ortak projeye de imza atacak.

Yeni sezonda bizlere destek verecek olan İstanbul Arel Üniversitesi Kurucuları Yöneticileri ve bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

AREL ÜNİVERSİTESİ BÜYÜKÇEKMECE BASKETBOL TAKIMI