MYO - İngilizce 1,2 ve Temel Bilgi Teknolojileri Dersleri Muafiyet Sınavı

Meslek Yüksekokulu 2013-2014 Akademik Yılı,

İngilizce 1 ve İngilizce 2 derslerinin muafiyet sınavı 25 Eylül 2013 Çarşamba günü,
Temel Bilgi Teknolojileri dersinin muafiyet sınavı 26 Eylül 2013 Perşembe günü yapılacaktır.

İngilizce1 ve İngilizce 2 derslerinin "Gündüz Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.
İngilizce1 ve İngilizce 2 derslerinin "İkinci Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.
Temel Bilgi Teknolojileri dersinin "Gündüz Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.
Temel Bilgi Teknolojileri dersinin "İkinci Öğretim" muafiyet sınav programı için tıklayınız.

Açıklamalar:

1. Her bölümün kendi için belirlenen sınav salonunda ve saatte sınava girmesi gerekmektedir.
  2. Öğrencilerin sınava girerken öğrenci kimlik kartlarını yanında bulundurması zorunludur.
  3. Temel Bilgi Teknolojileri dersini Bahar Döneminde alacak bölümlerin öğrencilerinin de muafiyet için bu sınava girmesi gerekmektedir.