Tek Ders/Not Yükseltme Sınav Başvuruları Hk. (Meslek Yüksekokulu Öğrencileri İçin)

Değerli Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz;

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi sonunda Tek Ders/Not Yükseltme sınav başvuruları 7 Eylül – 9 Eylül 2020 tarihlerine ertelenmiştir. Tek Ders/Not Yükseltme sınav başvuruları Sefaköy Öğrenci İşleri tarafından alınacaktır.  9 Eylül 2020 saat 16.00’dan sonra bu kapsamda kesinlikle sınav başvurusu alınmayacaktır. Bu nedenle Yaz Okulunda başka üniversitelerde ders alan öğrencilerimizin almış oldukları derslere ilişkin başarı durumlarını dikkate alarak ilgili tarihlerde başvuru yapmaları gerekmektedir. Sınav başvurularının alınmasını takiben 11 Eylül 2020 tarihinde sınav tarih ve saatleri ayrıca duyurulacaktır.

Sınav başvurularınızı ibrahimsahin@arel.edu.tr adresine elektronik posta yoluyla iletebilirsiniz. İlgili başvuru dilekçelerinizin ıslak imzalı ve dilekçe tarihi belirtilmiş şekilde taranarak PDF formatında göndermeniz gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız…