Türkçe Hazırlık Yaz Okulu Hk.

Türkçe Hazırlık programında B2 seviyesinde başarılı olamayan öğrenciler ile B2’ye geçen öğrenciler, yaz okulunda bu eğitimlerini telafi edebilirler. Bu bağlamda 13.07.2020 tarihinde başlayacak olan eğitim 8 hafta sürecektir. Bu süre içerisinde öğrenciler B1 ve B2 eğitimleri alacaklardır. Program Türkçe Hazırlık Koordinatörlüğü tarafından öğrencilere gönderilecektir.

Yaz okulunun bedeli 3500 Türk Lirasıdır. Ücret üniversitenin QNB Finansbank TR60 0011 1000 0000 0077 4289 02 IBAN numarasına öğrenci adı soyadı ve okul numarasını belirterek hesabına yatırılmalı. Ödeme yapıldıktan sonra öğrenci dekontunu maliisler@arel.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Dersler yaşanılan COVID 19 sebebiyle çevrimiçi (online) yapılacaktır. Ders programı öğrencilere derslerin başlamasından birkaç gün önce verilecektir.

Ücretler 13.07. 2020 tarihine kadar yatırılmalıdır.

Derslerin programlarının yapılabilmesi amacıyla öğrencilerin ayrıca mehmetaltinova@arel.edu.tr adresine linkte yer alan Öğrenci Yaz Okulu Kayıt Formu’nu doldurup iletmesi gerekmektedir.

Üniversitemizin dışında bu kurları tamamlayacak kişiler bu kuru geçtiklerini dönemin başında belgelendirmek zorundadır. TÖMER dil kursları dışındaki kurslarda eğitimlerini almış öğrencilerin belgesi geçersiz sayılacaktır.

Yabancı Diller Yüksekokulu
Türkçe Hazırlık Koordinatörlüğü