Ulaşım Destek Bursu Duyurusu Hakkında

İstanbul Arel Üniversitesi, öğrencilerinin daha güvenli bir ortamda eğitim alması hedefiyle, servis kullanımı ve yerleşke giriş çıkışları ile ilgili bir dizi düzenleme yapma kararı almıştır.

Bunlardan ilki, Tepekent Yerleşkesi’nde öğrenim gören tüm öğrencilere “Ulaşım Destek Bursu” verilmesi kararıdır.

• Bu kapsamda 2018 – 2019 Akademik Yılı içerisinde Tepekent Yerleşkesi’nde öğrenim gören tüm öğrencilerimize akademik yıl süresince 9 ay boyunca 100 TL “Ulaşım Destek Bursu” sağlanacaktır.
  • Bu burs ile öğrenciler 100 TL karşılığında “Aylık SINIRSIZ” abonman alabilecekler ve Tepekent – Tüyap arası servisleri ay boyunca sınırsız kullanacaklardır.
  • Sınırsız abonman kullanmak istemeyen öğrenciler ve misafirler için, her sefer (gidiş veya dönüş için ayrı ayrı) 4 TL olarak ücretlendirilecektir.
  • Öğrencilerimizin Ulaşım Destek Bursu’ndan faydalanmaları için üniversitemizin anlaşmalı olduğu Finansbank şubelerinde hesap açılacaktır. Onay vermeyen öğrencilerimize hesap açılışı yapılmayacaktır.
  • Ulaşım hizmetlerinden yararlanmak isteyen tüm öğrencilerimiz, üniversite içerisinde yer alan servis bankosundan tek seferliğe mahsus olmak üzere 7,5 TL DEPOZİTO karşılığı alacakları servis kartına burs ücretinin yüklemesini gerçekleştirebilecektir.

Sevgili öğrencilerimize önemle duyurulur.