Uzaktan Eğitim Dersleri Mazeret Sınavları

2017-2018 Güz Dönemi Uzaktan Eğitim Sistemi ile verilmekte olan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I, Sefaköy Yerleşkesi Temel Bilgi Teknolojileri  ve Tepekent Yerleşkesi Bologna Yeterlilik ( Mesleki Sorumluluk ve Etik, Stratejik Planlama, Proje ve Risk Yönetimi, Environmental Protection, Occupational Health and Safety, Çevre Koruma, İş Sağlığı ve Güvenliği, Quality Assurance and Quality Management Systems, Strategic Planning, Project and Risk Management, Professional Responsibilities and Ethics ) derslerinin mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin, 30 Ekim - 3 Kasım arasında yapılan sınav tarihlerini (5 günü) kapsayan mazeretlerini gösterir belgelerini Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine veya bağlı bulundukları Fakülte Sorumlularına 8 Kasım Çarşamba günü mesai bitimine kadar bırakmaları gerekmektedir. Dilekçeleri kabul edilen öğrencilerin Mazeret Sınavı 16 Kasım Perşembe günü; 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Sisteme lms.arel.edu.tr internet adresinden,
Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numarası) ve
Parolanız (TC numarası) ile ulaşabilirsiniz.

• Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, bize mail gönderebilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmamaktadır. Mazeret sınavının telafisi yoktur.
  • Sınav sonuçlarına sınav bitiminde Eğitim Değerlendirme Bilgileri sayfasından ulaşabilirsiniz.

İnternete erişebildiğiniz her yerden, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak sınav olabilirsiniz.
Uzaktan Eğitim istemine giriş yaptıktan sonra izlenecek Adımlar;

• Ders İşlemleri -> Aç -> Sınavlar -> Başlat