Uzaktan Eğitim Merkezi 2018-2019 Bahar Dönemi Mazeret Sınavları Hakkında (Ortak Dersler)

Değerli öğrencilerimiz,

Uzaktan Eğitim Sistemi ile verilmekte olan derslerinin mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin, 08– 12 Nisan tarihleri arasında yapılan sınav tarihlerini (5 günü) kapsayan mazeretlerini gösterir belgelerini Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine veya bağlı bulundukları Fakülte Sorumlularına 15 -17 Nisan Çarşamba günü mesai bitimine kadar bırakmaları gerekmektedir. Dilekçeleri kabul edilen öğrencilerin Mazeret Sınavı 02 Mayıs Perşembe günü; 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Sınav Yapılacak Dersler:

• Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II,
  • Türk Dili II,
  • Temel Bilgi Teknolojileri (Sefaköy Yerleşkesi)

Kemal Gözükara Yerleşkesi Bologna Yeterlilik dersleri:

• Çevre Koruma, İş Sağlığı ve Güvenliği,
  • Eleştirel Düşünme, Yaratıcılık ve Girişimcilik,
  • Environmental Protection, Occupational Health and Safety,
  • Kalite Güvencesi ve Kalite Yönetim Sistemleri,
  • Mesleki Etik ve Sorumluluk,
  • Sosyal Sorumluluk ve Topluma Hizmet Uygulaması,
  • Stratejik Planlama, Proje ve Risk Yönetimi
  • Critical Thinking, Creativity and Entrepreunership
  • Human Resources Management
  • Social Responsibilty and Community Service
  • novasyon ve Girişimcilik

Sınavları belirlenen tarih aralığında, ilgili dersin sayfasına giriş yaparak Mazeret Sınavı bölümünden Sınavı Şimdi Uygula butonuna basarak almanız gerekmektedir. Sınava başladıktan sonra belirlenen süre içinde soruları cevaplayarak sonlandırmanız gerekir. Sınav Uygulamayı bitir / Tümünü Gönder ve Bitir butonuna basılarak sonlandırılır. Aksi durumda sınav notu kaydedilmez.

Sınavları, belirlenen tarihin başlarında almaya çalışınız; son saatlere bırakmayınız. Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa mail gönderebilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)

Mazeret sınavının telafisi yoktur.

Sınav notunu sınav bitiminde görebilirsiniz.

Uzaktan eğitim sistemine internete erişebildiğiniz her yerden giriş yaparak sınav olabilirsiniz.

Uzaktan eğitim sistemine giriş yaptıktan sonra izlenecek adımlar;

• Derse Gözat -> Mazeret Sınavı -> Sınavı Şimdi Uygula -> Uygulamayı Başlat
  • Ya da Ana Sayfa Sağ Bölmeden, Yaklaşan Etkinlikler, Mazeret Sınavı -> Sınavı Şimdi Uygula -> Uygulamayı Başlat

Sınavlarınızda başarılar dileriz.