Uzaktan Eğitim Merkezi Ortak Dersler-Bologna Yeterlilik Dersleri Ara Sınav Mazeret Sınavı Duyurusu!

Değerli öğrencilerimiz,

2017-2018 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Sistemi ile verilmekte olan (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II, Sefaköy Yerleşkesi Temel Bilgi Teknolojileri  ve Tepekent Yerleşkesi Bologna Yeterlilik (Critical Thinking, Creativity and Entrepreunership, Çevre Koruma, İş Sağlığı ve Güvenliği, Eleştirel Düşünme, Yaratıcılık ve Girişimcilik, Environmental Protection Occupational Health and Safety, Human Resources Management, İnovasyon ve Girişimcilik, Kalite Güvencesi ve Kalite Yönetim Sistemleri, Mesleki Sorumluluk ve Etik, Social Responsibilty and Community Service, Sosyal Sorumluluk ve Topluma Hizmet Uygulaması, Stratejik Planlama, Proje ve Risk Yönetimi) derslerinin mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin;

26-30 Mart arasında yapılan ara sınav günlerini (5 günü) kapsayan mazeretlerini gösterir belgelerini dilekçeleri ile beraber Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine veya bağlı bulundukları Fakülte Sorumlularına 11 Nisan Çarşamba günü mesai bitimine kadar bırakmaları gerekmektedir. Dilekçeleri kabul edilen öğrencilerin;

• Mazeret Sınavı - 18 Nisan Çarşamba günü, 10.00-16.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Sisteme lms.arel.edu.tr internet adresinden,
Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numarası) ve
Parolanız (TC numarası) ile ulaşabilirsiniz.

Sistem kullanımı "Eğitim videosu" için tıklayınız.

• Sınavları belirlenen tarih aralığında, her dersin ana sayfasında yer alan Sınavlar bölümünden Başlat butonuna basarak almanız gerekmektedir. Sınava başladıktan sonra belirlenen süre içinde soruları cevaplayarak sonlandırmanız gerekir. Sınav mutlaka sınavı bitir butonuna basılarak sonlandırılır. Aksi durumda sınav notu kaydedilmez.
  • Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, bize mail gönderebilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmamaktadır. Mazeret sınavının telafisi yoktur.
  • Sınav sonuçlarına sınav bitiminde Eğitim Değerlendirme Bilgileri sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • Sınavı alan öğrenciler soru görüntüleme tarihinden itibaren, sınavlar adımından doğru yanıtları görüntüleyebilmektedir. (21.04.2018)

İnternet'e erişebildiğiniz her yerden, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak sınav olabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Sistemine giriş yaptıktan sonra izlenecek Adımlar;

• Ders İşlemleri -> Aç -> Sınavlar -> Başlat