Uzaktan Eğitim Merkezi - Tepekent Yerleşkesi Bologna Yeterlilik Dersleri Quiz Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz,

Uzaktan Eğitim Sistemi ile verilmekte olan Tepekent Yerleşkesi Bologna Yeterlilik ( Mesleki Sorumluluk ve Etik, Stratejik Planlama, Proje ve Risk Yönetimi, Environmental Protection, Occupational Health and Safety, Çevre Koruma, İş Sağlığı ve Güvenliği, Quality Assurance and Quality Management Systems, Strategic Planning, Project and Risk Management, Professional Responsibilities and Ethics) derslerinin Quizi 20 Kasım 2017, Pazartesi günü 10.00’da başlayacaktır, 24 Kasım 2017, Cuma günü 16.00’da sona erecektir.

Bu tarihler arasında istediğiniz saatte quiz olabilirsiniz.
Sisteme lms.arel.edu.tr internet adresinden,
Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numarası) ve
Parolanız (TC numarası) ile ulaşabilirsiniz.

• Quizleri, belirlenen tarihin başlarında almaya çalışınız, son saatlere bırakmayınız. Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, mail gönderebilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Quiz haftası canlı dersler yapılacaktır.
    İnternet'e erişebildiğiniz her yerden, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak quiz olabilirsiniz.
  • Quizin telafisi yoktur.

Uzaktan Eğitim istemine giriş yaptıktan sonra izlenecek Adımlar;
Ders İşlemleri -> Aç -> Sınavlar -> Başlat