Yabancı Diller Yüksekokulu Türkçe Hazırlık Bütünleme Sınavı Hk.

SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

Sınav 10.09.2020 tarihinde saat 10:00’da başlayacaktır.

Sınava katılmak isteyen öğrenciler, Sınava Katılım Formunu doldurup 09.09.2020 saat 17:00’a kadar ıslak imzalı bir şekilde mehmetaltinova@arel.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. İmzasız belgeler geçersiz hükmündedir. Sınav hakkında planlama yapılacağından belirtilen tarihten sonra gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

Sınava örgün dönem içerisinde ve/veya yaz öğretimi süresince kalan öğrenciler katılabilirler.

Sınavda A1, A2, B1 ve B2 konularının tamamından sorumlu olunacaktır.

Sorular okuma, dinleme, yazma ve konuşma sorularından oluşacaktır.

Soruları bilgisayardan, tabletten veya akıllı telefonlar aracılığıyla yapabilirsiniz.

(Sınavı akıllı telefon ve tablet aracılığıyla yapacak kişilerin Türkçe karakterleri kullanabilmesi için Türkçe klavyeyi seçmesi gerekmektedir.)

Sınav Google Document (Google Docs) programından yapılacaktır. Bu sebepten sınavı tablet ya da akıllı telefonlardan yapacak öğrencilerin Google Documents (Google Docs) programını indirmeleri gerekmektedir. Program AppStore ve GooglePlay’de mevcuttur.

Sınav esnasında öğrencilere mail gidecek ve maile gelen linke tıkladıktan sonra Microsoft Teams’e dahil olacaktır. Öğrencilerin sınav boyunca kameraları açık olması ve etrafıyla herhangi bir şekilde temasa geçmemesi gerekmektedir.

Sınav sonuçları 14.09.2020 tarihinde saat 17:00’a kadar açıklanacaktır.

İstanbul Arel Üniversitesi
Yabancı Diller Yüksekokulu