Yaz Okulu Ders Kayıtlanma Süreci Hk.

Değerli Öğrencimiz;

Pandemi sürecinde hiçbir öğrencimizin kalabalık ortamlarda bulunup, risk almaması için birçok süreci internet üzerinden yürütüyoruz. Bu süreçte öğretim elemanı, öğrenci ve idari personellerin bir arada olmamasından veya teknik sebeplerden kaynaklı çeşitli problemler ile karşılaştığınızın farkındayız. Bu sebeple yaz okulu ders kayıtlanmasında herhangi bir mağduriyet yaşamamanız için birkaç konuda hatırlatma yapmak istedik;

• Açılan dersler fakültelere/müdürlüklere iletilen taleplere istinaden güncellenmektedir. Yaz okulu duyurumuzun altında güncelleme tarihi ve saati bulunmaktadır. Belli aralıklarla kontrol etmenizi öneririz.
  • Yaz okulu ders seçiminde problem yaşayan veya ders seçimi yapamayan öğrencilerimiz, yukarıdaki linkte bulunan açılan dersler listesinde dersin olması koşulu ile taleplerini ilgili fakülte sorumlumuza e-mail atabilirler;
  • Hazırladığınız e-maillerde Ad, Soyad, Öğrenci Numarası, Bölüm/Program, Ders Kodu ve Adı bilgisi mutlaka bulunmalıdır.
  • Gönderdiğiniz e-maile istinaden yetkililer derslerinizi taslak olarak kaydedeceklerdir. Öğrenci Bilgi Sisteminde dersleri taslak olarak gördükten sonra mali kayıt işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir.
  • Mali kayıt işlemlerinizi tamamladığınızda, kesin kayıt işlemi tarafımızdan yapılacaktır.
  • Yukarıda e-mail adresleri bulunan yetkililer, açılan dersler listesinde bulunmayan bir ders ile ilgili herhangi bir işlem yapamazlar.
  • Açılan dersler listesinde bulunmayan dersler ile ilgili taleplerinizi bölüm başkanlıklarına iletmeniz gerekmektedir.
  • Yaz okulu ödemelerinizi, 09.07.2020 tarihi mesai bitimine (16:00) kadar yapmanız gerekmektedir.
  • Yaz okulu ödemelerine ilişkin duyuruya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.