Yaz Okulunda açılması kesinleşen dersler ve Kayıtlanma Süreçleri için tıklayınız.

Kayıtlanma Aşamaları

• Öğrenciler dersler ilan edildikten sonra seçtikleri açılması kesinleşmiş derslerin taslak ders çıktısını alacaktır. (çıktıları öğrenci kulüplerinde hazırlanacak bilgisayarlardan alabileceklerdir.)
  • Çıktı alınan ders formunu Mali İşler Daire Başkanlığına giderek ödeme yapacaklardır.
  • Ödeme yaptıktan sonra sistemlerinde görünen danışman hocalarının yanına giderek sistemden Danışman Onay ve Kesin Kayıt işlemini tamamlayacaklardır.
  • Kesin Kayıt işlemleriniz bittikten sonra 1 nüsha çıktısını Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilecektir.
  • Kesin Kayıt işlemleri 12.07.2019 ve 19.07.2019 tarihlerinde yapılacaktır. (Hafta sonu ve resmi tatil ve günler hariç.)
  • AÇILAN DERSLER (LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN)
  • AÇILAN DERSLER (ÖNLİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN)