İşletme Anabilim Dalı 2016-2017 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Ders Programı Hk.

2016 - 2017 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ
İŞLETME ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMLARI

İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programına yeni başlayan öğrenciler üç gruba ayrılmıştır. Ders programını incelemeden önce hangi grupta olduğunuzu öğrenmeniz gerekmektedir. Grup listesini görmek için tıklayınız.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı  İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finansman, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi, Otel Yöneticiliği, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans programlarına ait ders programları aşağıdaki gibidir.

Kayıt yaptırmış olduğunuz programın üzerine tıklayarak ders programını görüntüleyebilirsiniz.

Önemli Notlar

• İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finansman, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi, Otel Yöneticiliği Yüksek Lisans programlarının Seminer Dersi (Derslerini bitiren tüm tezli öğrenciler için) Cumartesi günleri Amfi II  nolu derslikte 15:00-18:00 saatleri arasında yapılacaktır. Dersi alacak tüm öğrencilerin 19.09.2016-24.09.2016 tarihleri arasında dilekçe ile Enstitü Öğrenci İşlerine başvuru yapmaları gerekmektedir.
  • Dersler 26 Eylül 2016 Pazartesi günü başlayacaktır..
  • Öğrencilerin ders seçim işlemleri için haftaiçi 09:00-18:00 ve cumartesi günü 09:00-12:00 saatleri arasında Enstitü Öğrenci İşlerine almak istedikleri dersler ile ilgili dilekçe bırakmaları gerekmektedir.
  • Ders kayıtları elektronik posta, telefon vb. şekillerde yapılamamaktadır.
  • Bitirme Projesi dersi ile ilgili atamalar Enstitü Öğrenci İşleri tarafından yapılarak daha sonra öğrencilere bildirilecektir.
  • İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Finansman, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisans Programlarına kayıtlı olan öğrenciler ders yüklerinin %30’ una kadarını uzaktan eğitimden alabilirler.
  • İşletme Yönetimi Yüksek Lisans programına kayıtlı olup grup değiştirmek veya derslerinden en az bir tanesini farklı gruptan almak isteyen öğrencilerin talepleri kontenjan dahilinde değerlendirilecektir. Kontenjanı dolan dersin seçimi yapılamayacaktır.

İŞLETME-YÖNETİM ORGANİZASYON DOKTORA PROGRAMI

İşletme-Yönetim Organizasyon Doktora ders programını görmek için tıklayınız.

İŞLETME-MUHASEBE FİNANSMAN DOKTORA PROGRAMI
İşletme - Muhasebe Finansman Doktora ders programını görmek için tıklayınız.

Önemli Notlar

• Dersler 26.09.2016 Pazartesi  günü başlayacaktır.
  • İşletme-Yönetim Organizasyon Doktora ve İşletme-Muhasebe Finansman Doktora Programına kayıtlı tüm öğrencilerin ders seçimleri için 19 Eylül 2016-24 Eylül 2016 tarihleri arasında, haftaiçi 09:00 - 18:00 ve cumartesi günü 09:00-12:00 saatleri arasında gelmeleri ve ders seçim dilekçelerini doldurarak Enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.

Son Güncelleme: 14-10-2016