Yüksek Lisans Programları Tezli-Tezsiz geçiş sonuçları Hk.

2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi yüksek lisans programına devam eden öğrenciler Anabilim/Anasanat dalı başkanlığı tarafından belirlenmiş asgari şartları yerine getirmek kaydıyla, tezli/tezsiz yüksek lisans programları arasında geçiş başvuru incelenmiş olup başvuru sonuçları tabloda görüldüğü gibi kabul edilmesine karar verilmiştir.

Not: Tezli-Tezsiz Programlar arasında geçişleri kabul edilen öğrencilerin enstitü öğrenci işlerine 10.02.2018 (Haftaiçi 09.00-17.00, cumartesi 09.00-12.00 saatleri aralığında işlem yapılmaktadır) tarihine kadar uğrayarak kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar kayıt işlemlerini yaptırmayan öğrenciler kazanmış oldukları haktan vazgeçmiş sayılacaklardır.

*İşletme Anabilim Dalına kayıtlı olup talepleri ''Ret'' edilen öğrencilerin Tezli programa geçiş yapabilmeleri için asgari 8 derslerini tamamlamaları gerekmektedir.

*Psikoloji Anabilim Dalına kayıtlı olan öğrencilerin bölüm kontenjanlarına göre Ales ve Not Ortalamaları alınarak sıralandırma yapılmıştır. İsmi olmayan öğrencilerin geçiş talepleri reddedilmiştir.

Son Güncelleme: 05-02-2018