Duyuru

2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavları Hakkında

1. Açıklanan harf notu CC’ nin altında olan Yüksek Lisans programları öğrencileri, harf notu CB’ nin  altında olan Doktora programları öğrencileri ve vize sınavına girmiş tüm öğrenciler bütünleme sınavına girebilir. (Final sınavına giremeyen, final sınavına girip de başarılı olamayan öğrenciler bütünleme sınavına girebilirler.)
  2. Harf notu NA (devamsız) olan öğrencilerin bütünleme sınavına girme hakkı bulunmamaktadır.
  3. Bütünleme sınavları ilgili dersin günü ve  saatinde, dersin yapıldığı sınıfta gerçekleşecek olup, sınava girecek tüm öğrencilerin sınav saatinden 15 Dk. önce öğrenci kimlik kartlarıyla beraber sınıflarında hazır bulunmaları gerekmektedir.
  4. Sınavlar ders programlarında yer alan mevcut ders saatlerinde yapılacaktır. Saatinde olmayan bütünleme sınavlarının duyurusu ise ayrıca ilan edilecektir.

Not: Bütünleme Sınavları 28 Ocak-4 Şubat tarihleri aralığında yapılacaktır.

Geri Tüm Duyurular