Güzel Sanatlar Fakültesi

Duyuru

Disiplinlerarası Moda Konuşmaları 3

İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, Disiplinlerarası Moda Konuşmaları 3 etkinliği kapsamında Balinler, Uluslararası Tekstil San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veysi BALİN’i konuk etti. Üniversitemiz Sefaköy Yerleşkesi Konferans Salonunda 07 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte Sayın Veysi BALİN, “Bir Sanayicinin Okul Önlüğü Üretiminden Denime Uzanan Yolculuğu” konferans başlığı altında, bir sanayici olarak başlangıçtan günümüze nasıl gelindiği üzerinde durarak, şirketin denim üretim süreci, denimin moda ve tekstil tasarımı içindeki önemi ve moda kavramı konusundaki düşüncelerini ve deneyimlerini lisans ve ön lisans öğrencileriyle paylaştı.

Geri Tüm Duyurular