Güzel Sanatlar Fakültesi

Duyuru

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğrencileri, Leonardo Da Vinci Sergisi’nde!

İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğrencileri Leonardo Da Vinci sergisine katıldılar. Uniq İstanbul’da yer alan Leonardo Da Vinci sergisi Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları ile birlikte 15 Mart 2018, Perşembe günü gerçekleştirilen gezi ile izlenmiş ve sergide Da Vinci’nin orijinal eskizlerinden yola çıkılarak oluşturulan 100 replikasıyla birlikte; orijinal el yazması, tablo ve çizimlerin de dâhil olduğu 200’e yakın eser görülmüştür. Kültür gezisine katılan Grafik Tasarımı Bölümü öğrencileri, görsel ve düşünsel olarak kendilerine birçok farklı kapı açtığını belirttikleri sergiyi gezmekten memnuniyetlerini dile getirdiler.

Geri Tüm Duyurular