15. Koç Spor Fest’e İstanbul Arel Üniversitesi 4 branşta katıldı

Bu yıl 15.si düzenlenen Koç Spor Fest Üniversiteler Türkiye Şampiyonası 06-13 Mayıs tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşmiştir. Şampiyonaya Kadın Voleybol, Erkek Basketbol, Masa Tenisi ve Atletizm olarak dört branşta katılan üniversitemiz aşağıdaki sonuçları almıştır.

Kadın Voleybol takımımız Mehmet YÜCEL antrenörlüğünde B grubunda oynadığı müsabakalarda 3 galibiyet 1 mağlubiyet alarak grubunu 2. tamamlamış ve Gazi Üniversitesi ile oynadığı yarı final maçını 3-2 kazanarak Türkiye 3.sü olmuştur.

15. Koç Spor Fest’e İstanbul Arel Üniversitesi 4 Branşta Katıldı

Bilal ASLAN,  Ant. Mehmet YÜCEL, Elif BORAN, Ezgi ABANOZ, Nergis ÖZCAN, Emine ARICI, Ebru ARKAN, Büşra ŞAHİN
İd: Kübra BATTAL, Şiirsel ALTIN, Elif ALTINAY, Berin YILDIRIM, Ceren ŞENOL, Naz YILMAZ, Simay GAZİ, İd: Esra ŞENTÜRK, Fizyoterapist: Y.Emre TURGUT

Erkek Basketbol takımımız Köksal KEZİK antrenörlüğünde A grubunda oynadığı müsabakalarda 2 mağlubiyet 2 galibiyet alarak Play Aut’ta Özyeğin Üniversitesi ile karşılaşmış ve Koç Spor Fest Süperliginde gelecek senede oynamayı garantilemiştir.

15. Koç Spor Fest’e İstanbul Arel Üniversitesi 4 Branşta Katıldı

Fizyoterapist: Bilal ASLAN, Kutay AKPULAT, Hakan ERYÜZ, Ömercan ENGİN, Buğrahan YORULMAZ, Ercan BAYRAK, Serkan ÖZVER, Ant: Köksal KEZİK, Ast: Sinan ATALAY H.Ersin ERTEMEL, Fırat YAVUZ, Anıl ATAMIŞ, Atakan BAYRAM, Gökay ENGİN

Masa Tenisi branşında Dr. Öğr. Üyesi Volkan ÇAKIR antrenörlüğünde mücadele eden kadın takımımız Süperlige çıkmış ve sıralamayı 12. olarak tamamlamıştır. Erkek takımımız 2. tur maçlarını oynamış ve sıralamayı 21. olarak tamamlamışlardır.

Tuğçe AYAN, Zehra KORKMAZ, Cansın YILMAZ
Y: Şevval ŞAHİN

Ersan SAVUK, Furkan ÜNÜVAR, Sercan ANIL
Y: Hüsamettin AK

Atletizm de ilk gün 100 metre’de yarışan sporcumuz Ali Rıza IRMAK 56 üniversite arasında 26. olmuştur. İkinci gün ise 200 metre’de yarışan sporcumuz yarışmayı 20. sırada bitirmiştir.

Ali Rıza IRMAK

Emeklerinden dolayı Koç Spor Fest Türkiye şampiyonasına katılan tüm sporcularımızı, idari ve teknik kadroyu kutluyoruz.