Arel Üniversitesi Öğrencilerine SEO Eğitimi

Temel SEO Teknikleri Sertifika Programı ile Arel Üniversitesi’nde başlıyor.

İstanbul Arel Üniversite Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen sertifika programında ilk hafta teorik ikinci hafta ise bilgisayar üzerinden uygulamalı eğitimler planlanıyor.

SEO Nedir?

“SEO kelimesi, Search Engine Optimization ifadesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Türkçe karşılığı, arama motoru optimizasyonu olarak ifade edilmektedir. SEO çalışmasını inceleyecek olursak, isminden de anlaşılacağı üzere, internet projelerinin arama motorlarına, belli başlı kurallar ile uygun hale getirilmesi ve sitelerin aramalarda üst sıralara çıkmasını sağlayan bir çalışma olarak nitelendirebiliriz.”

Temel SEO Teknikleri Sertifika Programı Detayları

Arel Üniversitesi Sefaköy Yerleşkesinde gerçekleşecek olan eğitim, Seocu.com yöneticisi Volkan SUCU tarafından verilecek. Katılımcı sayısı 50 kişi olarak belirlenen eğitim, 30 Kasım – 7 Aralık, 10.30-15.30 saatleri arasında tüm bölümlerde eğitim gören öğrencilere açılmıştır.