'Arel'de Değişim' Eğitim Camiasıyla Buluştu

İstanbul Arel Üniversitesi önemli bir değişime imza atıyor. Mütevelli Heyet Başkanlığı, Rektörlük ve Genel Sekreterlik makamlarında yaşanan bayrak değişimiyle 30 yılı aşkın eğitim geleneğini, yenilikçi yaklaşımla buluşturan İstanbul Arel Üniversitesi, “Arel’de Değişim Başladı” lansmanıyla eğitim camiasıyla buluştu. Uluslararasılaşma, öğrenci odaklı eğitim, dijital çağa ayak uydurma, iş dünyası-üniversite entegrasyonu gibi başlıkların tartışıldığı törende, Cevizlibağ’da açılacak yeni yerleşkenin müjdesi de verildi.

16-17 Mart tarihlerinde eğitim kurumları yöneticilerine, 23-24 Mart tarihlerinde ise rehber öğretmenlere özel, “İnsan Kaynakları”, “Dijitalleşme”, “Takım Çalışması”, “4. Sanayi Devrimi ve Liderlik”, “Görüntü İşleme ve Yapay Zeka”, “Zaman Yönetimi”, “İletişim ve Sosyal Medya”, “Beden Dili”, “Kendini Tanıma ve İletişim” gibi başlıklarda eğitim ve atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Lansmanda sunulan yenilikler #AreldeDeğişimBaşladı etiketiyle sosyal medyada da yankı uyandırdı.

“Değişim bizleri heyecanlandırıyor”

Programda bir konuşma gerçekleştiren İstanbul Arel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Argun Karacabey “Değişim, İstanbul Arel Üniversitesi’nin yanı sıra eğitim camiasına da büyük katkı sağlayacaktır. Bu bizi heyecanlandırıyor” ifadelerini kullandı.