ESN Arel’e “showcaseSTAR” Ödülü Verildi

İstanbul Arel Üniversitesi öğrencilerince kurulan Erasmus Kulübü’nün de üyeliği bulunan Erasmus Student Nework (ESN), yıllık olağan toplantısı olan Annual General Meeting’i (AGM) gerçekleştirdi. Bu yıl Selanik’te düzenlenen ve 800’den fazla şubenin yer aldığı Annual General Meeting Thessaloniki’ye, ESN’nin Türkiye’deki 39 şubesinden biri olan ESN Arel de katılım sağladı.

ESN Arel’in Kemal Gözükara Yerleşkesi’nde öğrencilerin İngilizce konuşmasına yardımcı olmak amacıyla haftada dört gün gerçekleştirdikleri “Tandem” etkinliği, öğrenci ağının en iyi pratiğine verilen “showcaseSTAR” ödülüne layık görüldü.

ESN Arel, “Tandem” etkinliği ile önce Güney Doğu Avrupa Bölgesi’ndeki tüm ESN şubeleri arasında birinci olarak tüm bölgesel platformlar arasındaki seçimlere katıldı. Burada da en çok oyu alan ESN Arel, ilgili ödülü almaya hak kazandı.