İranlı Öğrencilere Sertifikaları Verildi

İranlı öğrenciler, İstanbul Arel Üniversitesi, İran Temsilcisi Ava Mahd Tadbir Institute firmasıyla iş birliği içerisinde gerçekleştirilen yoğunlaştırılmış Türkçe Programı ve Uluslararası Öğrenci Bursluluk Sınavı katılımı için İstanbul'a geldi. Öğrenciler için hazırlanan başarı sertifikaları, Genel Sekreterimiz Sayın Dr. Mustafa Melek, Uluslararası Tanıtım Yöneticisi Sayın Aslıhan Güzin Selçuk, Uluslararası Ofis Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Hilmi İbar ve Uluslararası Öğrenci Sorumlusu Sayın Öykü Oğulbalı tarafından verildi. Toplantıda konuşan İstanbul Arel Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Melek, İranlı temsilcimiz Ava Mahd Tadbir Institute firmasıyla eğitim konusunda yoğun bir iş birliği yapıldığını belirtti. 27 Haziran 2019 tarihinde Tahran'da temsilcilik ofisinin açılışının yapılacağını duyuran Dr. Mustafa Melek, 28 Haziran 2019 tarihinde Uluslararası Öğrenci Bursluluk Sınavı yapılacağının da altını çizerek, ofis açılışına ve bursluluk sınavına tüm öğrencileri ve ailelerini davet ettiğini ifade etti.