İstanbul Arel Üniversitesi Fobilerinizle Yüzleştiriyor

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı Arel Demo serisi kapsamında 3’üncüsü düzenlenen yılsonu sergisi, Kadıköy’de ziyaretçilerini kabul ediyor. 2017-2018 eğitim öğretim yılında hazırlanan projeler, “Korku Nesnesini Çağırır” başlığı altında fobi teması kapsamında sergileniyor.

FOBİLERİNİZLE YÜZLEŞİN

Açılışı 8 Haziran’da yapılan sergi, İletişim Fakültesi öğrencilerinin bir yıl boyunca derslerde yaptıkları çalışmalarını kapsıyor. “Korku Nesnesini Çağırır” adı altında toplanan çalışmalar çağdaş sanat ve multimedya eserlerden oluşuyor. Fobilerimiz üzerinden yola çıkılarak hazırlanan “Korku Nesnesini Çağırır” sergisi, öğrenci projelerinin herkes tarafından görünür kılınmasını amaçlıyor.

ESERLER FARKLI FORMATLARDA

“Korku Nesnesini Çağırır” sergisinde farklı biçimsel formatlarda onlarca eser sergileniyor. Video sanatı, fotoğraf, resim, afiş tasarımı ve 3 boyutlu güncel sanat çalışmalarının da yer aldığı sergi, sanatseverlere biçim ve içerik olarak geniş bir perspektif sunuyor. İki hafta boyunca çok sayıda ziyaretçiye kucak açan sergi, büyük beğeni topluyor.