İstanbul Arel Üniversitesi Sporu Destekliyor, Meyvelerini Gençler ve Ülke Sporu Topluyor

Sezon başında Büyükçekmece Basketbol takımıyla isim sponsorluğuna imza atarak, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde İstanbul Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol adıyla boy gösteren İstanbul Arel Üniversitesi, spora yaptığı yatırımların meyvelerini topluyor. İstanbul Arel Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, Koç Spor Fest Üniversiteler Türkiye Şampiyonası finalinde Nişantaşı Üniversitesi’ni 90-78 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Samsun’da gerçekleştirilen Koç Spor Fest Üniversiteler Türkiye Şampiyonası’nda Beykent Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Haliç Üniversitesi ve Aydın Üniversitesi’yle mücadele eden İstanbul Arel Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, 3 galibiyet 1 mağlubiyetle gruptan lider çıkmayı başardı.

Yarı finalde karşılaştığı Bahçeşehir Üniversitesi’ni 101-79’luk skorla geçerek finale yükselen İstanbul Arel Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, finalde Nişantaşı Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Rakibini 90-78 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan İstanbul Arel Üniversitesi’nde büyük sevinç yaşandı.

Okul takımından Süper Lig’e

İstanbul Arel Üniversitesi Basketbol takımı oyuncusu Berkay Candan, şampiyonanın en değerli oyuncusu seçildi. Başarılı basketbolcu, İstanbul Arel Üniversitesi öğrencisi olarak Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde İstanbul Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol takımında da forma giyiyor.

İstanbul Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Avrupa Kupaları’nda

Sezon başında Büyükçekmece Basketbol takımına isim sponsoru olarak maddi manevi destek sağlayan İstanbul Arel Üniversitesi, takımın bu sezonki başarısında da önemli pay sahibi olarak dikkat çekiyor. İstanbul Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Takımı, taraftarının da desteğiyle 2018-2019 sezonunda yakaladığı başarıyla, gelecek sezon ülkemizi Avrupa’da temsil etme hakkı elde etti.