KA 107 projemiz Ulusal Ajans tarafından kabul edildi!

Üniversitemiz de kuruluşundan bu yana ilk kez KA 107 projesi onaylandı. Proje kapsamında Güney Amerika’da Ekvador’da bulunan International University of Ecuador’la yabancı dil programları geliştirme konusunda iş birliği yapılacak. Üniversitemizin uluslararasılaşma sürecine farklı bir kıtadan yapılacak olan bu projenin büyük kurumumuza büyük katkılar sağlayacağı planlanıyor.

Ayrıca ilk kez kabul edilen bu proje üniversitemizin Erasmus projeleri içerisinde farklı çalışmalar yapmasının da yolunu açmış bulunmakta. İlerleyen süreçte Ulusal Ajans’dan farklı proje onayları almak konusunda çalışmalar hızla devam ediyor. Tamamen gönüllü bir ekiple yürütülen bu projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ederiz.