Kemal Gözükara Yerleşkesi’nde 'Mühendislik Kariyer Zirvesi' Düzenlendi

İstanbul Arel Üniversitesi Makine ve Tasarım ile Endüstri Mühendisliği Kulüpleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile Mimar ve Mühendisler Grubu paydaşlığında ‘Mühendislik Kariyer Zirvesi’ni düzenledi. 2 gün süren etkinlikler, Kemal Gözükara Yerleşkesi Prof. Dr. Aziz Sancar Amfisi ve Mini Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğin ilk gününde İstanbul Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Genel Sekreteri İlhami Keleş, Smart Energy Firması İş Geliştirme Müdürü Borga Karagülle ile İnsan Kaynakları Müdürü Zeynep Zengi ve Stop Grup A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin işlerini maddi kaygılardan ziyade aşk ve gönül bağıyla yapmaları gerektiğinin altını çizen İlhami Keleş, “Ancak bu şekilde başarıya ulaşabilir, kendinize ve topluma fayda sağlayabilirsiniz” değerlendirmesinde bulundu.

Mühendislikte Kariyer Zirvesi, ikinci günde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Ümit Ünal, Ar-Ge ve Savunma Sanayi Uzmanı Kadir Elmas, Pro Endüstri 4.0 Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Kurucusu Can Baran Ünal’ın konuşmalarıyla tamamlandı.

Rektör Prof. Dr. Ali Argun KARACABEY, etkinliğin ardından konuşmacıları makamında ağırladı.