“Mekan ve Biçim” sergisi sanatseverlerle buluşuyor

İstanbul Arel Üniversitesi, Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde “Mekan ve Biçim” adlı uluslararası karma sergisini açtı. Sanatseverlerin ilgi gösterdiği serginin küratörlüğünü İstanbul Arel Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Taragay Mehmet Ayçe ve Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Dolunay üstleniyor.

Sanatçıların ‘mekan’ ve ‘biçim’ kavramlarına ilişkin perspektiflerini ziyaretçilere sunmayı amaçlayan sergi, sanatseverlere farklı bir bakış açısı yaratıyor. Sergiyi ziyaret eden vatandaşlar, aynı zamanda, sanatçıların ‘mekan’ ve ‘biçim’e ilişkin tekniklerini ve bakış açılarını da yakından tanıma fırsatı elde ediyor. 19 Şubat’ta kapılarını sanatseverlere açan sergi, 22 Şubat Cuma gününe dek ziyaret edilebilecek.