Mektebim Okulları ile “Sana Değer Öğretmenim” Projesi

Mektebim Okulları tarafından kurulan, kurum ve devlet okullarında çalışan öğretmenlere yönelik olarak kişisel ve mesleki gelişim hizmeti sunacak olan “Öğretmen Yetiştirme Merkezleri” 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibariyle çalışmalarına başlıyor. Bu kapsamda ilk olarak “Sana Değer Öğretmenim” projesi kapsamında öğretmenlere yönelik İstanbul Arel Üniversitesi iş birliği ile lisansüstü eğitim ve sertifika programı desteği için imzalar atıldı. İmza törenine Mektebim Okulları Genel Müdürü Servet ÖZKÖK, Üniversitemiz Mütevelli Heyet Onursal Başkanı Kemal GÖZÜKARA, Mütevelli Heyet Başkanı Özgür GÖZÜKARA ve Rektör Prof. Dr. Ali Argun KARACABEY katıldı. Toplantı öğretmenler için hazırlanan yüksek lisans ve sertifika programıları ve eğitimde iş birliği hakkında bilgi aktarımı yapıldı.