“Pınarla Mezeler” Sektörel Ders Anlaşması

Pınar Süt Ürünleri - Yaşar Holding ile Üniversitemiz sektörel iş birliği protokolü imzaladı. Yaşar Holding Birleşik Pazarlama A.Ş. ve Pınar ürünleri Şef-Eğitmen Pastacılık uzmanı ve yemek yazarı Elif Çıtak protokol kapsamında öğrencilerimize “Pınar’la Mezeler” isimli sektörel ders içeriği hazırladı. Yine protokol kapsamında kurum içinde yapılan organizasyonlarda sponsorluk desteği anlaşması yapıldı. Bir başka proje ise; gastronomi dünyasını dijital platformlara taşıyan www.kisikates.com.tr iş birliği oldu. Bu platformda ünlü şeflerden tarifler, Türk mutfağının eşsiz lezzetleri ve öğrencilerin kariyerlerine yön verecek blog yazılar yer almakta. Elif ÇITAK önderliğinde öğrencilerimiz bu platformda sosyal medya üzerinden canlı yayınlar yapılarak konuk alınacak ve birlikte çalışma fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca zincir restoranların mutfaklarına ziyaret, saha çalışmaları iş ve staj alanında öğrencilerimize destek verilecek.