Rektör Vekilimizden Tebrik Mesajı

Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Argun Karacabey, Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen ilk patent başvurusu için önemli bir mesaj yayınlandı. Prof. Dr. Ali Argun Karacabey mesajındada, “Üniversitemizin araştırmaya son dönemde yoğun biçimde verdiğin desteğin ve önemin ilk meyvesini aldığımızı mutlulukla öğrenmiş bulunuyorum” dedi. Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Argun Karacabey mesajında şu ifadeleri kullandı:

Değerli Arel Üniversitesi Mensupları,

Bugün aldığım güzel bir haberi sizlerle paylaşmak istedim. Üniversitemizin araştırmaya son dönemde yoğun biçimde verdiğin desteğin ve önemin ilk meyvesini aldığımızı mutlulukla öğrenmiş bulunuyorum.

Atlas Global’in Ar-Ge Merkezi olan VOR Yazılım Ar-Ge ve Tic. A.Ş.’nin, üniversitemiz değerli hocalarından Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Zontul danışmanlığında Üniversite Sanayi iş birliği kapsamında yürüttüğü çalışmalar sonucu ilk patent başvurusu gerçekleşmiştir. Bu iş birliğinin hayata geçmesini sağlayan TTO ekibimizi ve Metin Hocayı tebrik ediyorum.

En az bu haber kadar güzel bir diğer bilgi ise sırada bekleyen çok sayıda patent başvurumuzun olduğudur. En kısa zamanda bu başvuru taleplerinin de incelenerek hayata geçirileceğini umut ediyorum.

Saygılarımla,