İdari Destek ve Teknik Hizmetler Daire Başkanlığı

İdari Destek ve Teknik Hizmetler Daire Başkanlığı;  İstanbul Arel Üniversitesi yerleşkelerinde ve yurtlarında ulaşım, güvenlik, yemek ve kafeterya, temizlik, teknik destek, iş güvenliği, kriz yönetimi ve acil durum, sivil savunma, çevre, enerji yönetimi, depo ve arşiv hizmetlerinin sağlanmasında görevlidir.
İstanbul Arel Üniversitesi’nin misyonu, vizyonu ve kalite politikalarına uygun olarak eğitim öğretim faaliyetleri gerçekleştirilirken yerleşkelerde yaşam kalitesinin sürekliliğini sağlamak ana prensibimizdir.