Ana içeriğe atla
arel
staj
staj 1

YAZ DÖNEMİNDE STAJINI TAMAMLAMIŞ OLAN İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Yaz döneminde stajını tamamlayan öğrencilerimizin değerlendirme sürecine ilişkin hususlar aşağıda yer almaktadır:

· Staj sunum dosyası: Öğrenciler, staj sürecini anlatan ve staj defterlerindeki bilgilerden oluşan, 35 slaytı aşmayacak şekilde hazırladıkları sunum dosyasını dersin UZEM’de açılan teslim sekmesi altına 13.12.2021 Pazartesi günü 16.00’ya kadar yüklemelidir.

· Sunum videosu: Öğrenciler, sunum dosyasındaki içeriği 15 dakikayı geçmeyecek bir video hazırlamalı ve hazırlanan videoyu Google Drive üzerine kaydederek kaydın linkini PowerPoint sunumunun son sayfasında “sunum videosu: …. (Google drive linki)” başlığı ile vermelidir.

NOT: Stajını güz döneminde yapmakta olan öğrencilerimizin değerlendirme sürecine ilişkin hususlar ve teslim tarihleri stajlarını bitirmelerinin ardından staj komisyonunca belirlenecek ve ilan edilecektir.