Mühendislik-Mimarlık Fakültesi

Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümü (İngilizce)

Duyuru

Schneider Electric Türkiye Firma Ziyareti

06.02.2019 tarihinde Schneider Electric Türkiye firması çalışanlarından Sayın Halil Ketencioğlu ile Üniversitemizin Elektrik-Elektronik Mühendisliği İngilizce bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Sıtkı GÜNER ve ders saat ücretli hocamız Öğr. Gör. Abdurrahman Muharremoğlu arasında görüşme yapılmıştır. Firma ziyaretinde üniversite-sanayi işbirliği, kurumlar arası bilgi ve teknoloji transferi, Üniversitemiz akademisyenleri ile ortak proje geliştirilmesi, AR-GE çalışmalarına katkı, Schneider Electric Türkiye firmasının teknik birimlerinden Üniversitemizde seminer ve teknik eğitim planlaması, Üniversitemize hibe kapsamında yapılabilecek destek ve bu konularda protokol imzalanması için ön çalışma yapılmıştır.

Oldukça verimli geçen görüşme sonunda öncelikle firmanın öğrencilere yönelik bir seminer düzenlemesine karar verilmiştir. Bu ziyaretin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Sayın Abdurrahman Muharremoğlu’na teşekkür ederiz.

Geri Tüm Duyurular