Mühendislik-Mimarlık Fakültesi

Makine Mühendisliği Bölümü

Duyuru

Arel Öğrencileri ASHRAE RAL CRC 2018 Toplantsında

Makine  Mühendisliği  Bölümü  ASHRAE  (American Society  of Heating,  Refrigerating  and  Air-Conditioning  Engineers) öğrenci  üyeleri  ve  Dr.Öğr.Üyesi Deniz Yılmaz, 5 üniversite ile birlikte, İklimlendirme İhracatçıları Birliği (İSİB) Geleneksel Yıllık  Toplantısı  ile  paralel  organize  edilen  ASHRAE  RAL  CRC  2018  geniş  bölge toplantısına  davetli  olarak  katıldı.  4-7  Ekim  2018  Tarihleri  arasında  Antalya’da gerçekleştirilen organizasyonda birçok davetli konuşmacı ve ASHRAE başkanı Sheila Hayter sunum yaptı. Öğrencilerimiz, organizasyon ile dünya çapında seçkin konuşmacıları dinleme fırsatı bulurken aynı zamanda, birçok duayen isimle de tanışarak sektörü tanıma fırsatı yakaladılar. Her yıl farklı temalar altında gerçekleştirilen etkinliğin bu yıl ki teması; “Yeni enerji geleceğimizin inşası” başlığını taşıyor.

Geri Tüm Duyurular