Duyuru

2018-19 Bahar Dönemi Bitirme Projesi Alan Öğrencilerin Teslimde Yerine Getirmeleri gereken Dijital Yükleme Konusu Hakkında Bilgilendirme!

Öğrenciler, gmail hesaplarıyla https://www.archtuell.com linkine erişerek, basılı teslimleri (A1, A3 Kitapçık, CD, Rapor, Maket vb. haricinde) final dönemi ilk haftası içerisinde ‘archtuell dijital arşivi’ne projelerinin sayısal kopyalarını da yüklemelidir.

Deneme amaçlı olarak girilecek bilgileri sınayabileceğiniz, forma ulaşmak için tıklayınız...

Öğrencilerin projelerini bağlantıya yüklemek üzere hazırladıkları Photoshop paftaları 200 dpi Pixels/Inch çözünürlüklü JPG uzantılı ve A1 /dikey (öncelikli ya da yatay) formatta olmalıdır.

Autocad paftaları ise yine  A1 /dikey formatında PDF uzantılı plot alınmalı, sonrasında PDF uzantılı paftalar JPG uzantılı hale getirilerek sisteme yüklenmelidir.

Öğrenciler sisteme en fazla 10 pafta yükleme yapabileceklerdir. Ayrıca, proje raporuna ait metinler de bu esnada sisteme yüklenmelidir.

Bilgilerinize sunarız.

Final sınavlarınızda ve teslimlerinizde başarılar dileriz.

Geri Tüm Duyurular