Duyuru

2018-2019 Bahar Yarıyılı Dersleri Öğrenci Eğitim Değerlendirme Anketi

İstanbul Arel Üniversitesi’nde verilen eğitimin kalitesini yükseltmek ve ileriye dönük planlama yapabilmek için öğrencilerin dersler ve öğretim üyeleri/görevlileri hakkındaki değerlendirmeleri alınmaktır.

Bu nedenle, aşağıdaki tüm sorular kişisel görüşleriniz doğrultusunda yansız olarak yanıtlanmalıdır.

Öğretim elemanlarına ve derse uymayan sorulara puan vermeyiniz.

Görüş bildirmek istemediğiniz sorulara da puan vermeyebilirsiniz.

Dersler ile ilgili  değerlendirme sorularını  lütfen, AREL Eğitim-Öğretim Bilgi Sistemi içinde Bölüm/Program için tanımlanmış olan bilgiler (Program, amaç ve hedefleri, program kazanımları, vb.) ile ‘Ders Tanıtım Formu’nda yer alan bilgileri (Dersin, amacı, içeriği, öğrenme kazanımları, vb.) göz önünde bulundurarak cevaplayınız.

Not:
Sonuçların derlendiği alanda öğrencilerin adları ve numaraları kesinlikle görünmeyecektir.

Anket linki için tıklayınız.

Geri Tüm Duyurular