Duyuru

“Design Principles and Practice’ konferansında Öğr.Gör. Azadeh REZAFAR, “Aesthetic Control Management in Urban Planning Practice, The Case of Turkey, Istanbul” adlı bildirisini sunmuştur.

İstanbul Arel Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Azadeh REZAFAR 05-07 MART 2018 tarihinde Barcelona kentinde, Elisava Üniversitesinde düzenlenen 12. uluslararası “Design Principles and Practice’ kongresinde “Aesthetic Control Management in Urban Planning Practice, The Case of Turkey, Istanbul” başlıklı bildirisini sunmuştur.

Geri Tüm Duyurular