Öğrenci Bilgi Sistemi Duyurusu

DUYURU

Üniversitemizde başlatmış olduğumuz dijital dönüşümün önemli bir basamağı olan Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi yenileme çalışmalarında son aşamaya gelmiş bulunuyoruz.

Bu kapsamda, şuan kullanılan Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi ile erişim 21.08.2020 tarihi itibariyle kesilip, 25.08.2020 tarihinde yeni Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemimiz olan Proliz kullanılmaya başlanacaktır. Proliz ile ilgili eğitim süreçleri, kullanım kılavuzları vb. tüm bilgilendirme hazırlanan bir takvim doğrultusunda detaylı bir şekilde duyurulacaktır.

Özellikle yaz okulu süreci devam ederken herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına tüm önlemler alınmış olup, ihtiyaç duyulması halinde taleplerinizi farukbiyikli@arel.edu.tr ve burakdogan@arel.edu.tr elektronik posta adreslerine iletebilirsiniz.

Başarılı ve verimli bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum.

Öğrenci Bilgi Sistemi Duyurusu

DUYURU

Başarılı ve verimli bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum.