Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Duyuru

Bütünleme Sınavları Hk.

1. Açıklanan harf notu CC’ nin altında olan Yüksek Lisans programları öğrencileri, harf notu CB’ nin  altında olan Doktora programları öğrencileri ve vize sınavına girmiş tüm öğrenciler bütünleme sınavına girebilir. (Final sınavına giremeyen, final sınavına girip de başarılı olamayan öğrenciler bütünleme sınavına girebilirler.)
  2. Harf notu NA (devamsız) olan öğrencilerin bütünleme sınavına girme hakkı bulunmamaktadır.
  3. Bütünleme sınavları ilgili dersin günü ve  saatinde, dersin yapıldığı sınıfta gerçekleşecek olup, sınava girecek tüm öğrencilerin sınav saatinden 15 dakika önce öğrenci kimlik kartlarıyla beraber sınıflarında hazır bulunması gerekmektedir.
  4. Sınavlar ders programlarında yer alan mevcut ders saatlerinde yapılacaktır. Saatinde olmayan bütünleme sınavlarının duyurusu ise ayrıca ilan edilecektir.

Not: Bütünleme Sınavları 01-08 Temmuz tarihleri aralığında yapılacaktır.

Geri Tüm Duyurular