Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Duyuru

Lisansüstü Tezlerin Elektronik Ortamda Toplanması, Düzenlenmesi ve Erişime Açılması Hakkında

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 12.06.2018 tarihli E45871 sayılı yazısına istinaden Tez  Konu Öneri Formunu teslim edecek tüm öğrencilerin, Tez Otomasyon Sistemine üye girişi yaparak Tez Veri Giriş Formunu doldurmaları ve Tez Konu Öneri Formu ile beraber enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıca konu değişikliği yapacak öğrencilerinde daha önceden doldurdukları  Tez Veri Giriş Formunu güncelleyip konu değişikliği dilekçeleri ile beraber Enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.

04.10.2018 tarihinden itibaren tüm öğrencilerin yukarıdaki yazıya uygun olarak işlemlerini gerçekleştirmesi önemle rica olunur.

Geri Tüm Duyurular