Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Duyuru

Yüksek Lisans Programları Tez Danışman Atamaları Hakkında

2018-2019 Akademik Yılının Güz Yarıyılında kayıt yaptırmış olan (kayıt donduran öğrenciler ve özel öğrenciler hariç) tüm tezli öğrencilerimizin Danışman Öneri Formunu doldurup 24.12.2018 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Enstitü Öğrenci İşleri Ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. 24.12.2018 tarihi sonrasında toplanan tüm formlar Anabilim / Anasanat Dalı Başkanlıklarına gönderilecektir. ''Tez Danışman Onayı'' hakkında bilgi almak için, öğrencilerin 24.12.2018 tarihinden sonra kendi öğrenci bilgi sistemlerinden kontrol sağlamaları gerekmektedir.

Önemli Notlar:

• Danışman önerisinde bulunmayan öğrenciler “öneri” haklarından vazgeçmiş sayılacak ve bu öğrencilere Anabilim / Anasanat Dalı Başkanlıkları tarafından bir danışman atanacaktır.
  • Daha önce danışmanı atanmış olan öğrencilerin bu duyuruyu dikkate almamaları rica olunur.

Geri Tüm Duyurular