Duyuru

09.10.2018 Güncel - 2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Programı ve Ders Seçimleri Hakkında Bilgilendirme

• 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı ders programını görmek için tıklayınız.
  • 2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi Dersleri 24 Eylül 2018  Pazartesi günü başlayacaktır.
  • Ders seçimleri 10.09.2018 - 22.09.2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Online Ders Seçimi Yapacak Programlar;

1. Grafik Tasarımı (Tezli-Tezsiz)
  2. Hastane Ve Sağlık Kurumları Yönetimi (Tezli-Tezsiz)
  3. İnsan Kaynakları Yönetimi (Tezli-Tezsiz)
  4. İşletme Yönetimi (Tezli-Tezsiz)
  5. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi (Tezli)
  6. Medya ve Kültürel Çalışmalar (Tezli)
  7. Moda ve Tekstil (Tezli-Tezsiz)
  8. Muhasebe ve Denetim (Tezli-Tezsiz)
  9. Muhasebe ve Finasman (Tezli-Tezsiz)
  10. Otel Yöneticiliği (Tezli-Tezsiz)
  11. Sosyoloji (Tezli)
  12. Türk Dili ve Edebiyatı (Tezli)
  13. Uluslararası İlişkiler (Tezli-Tezsiz)
  14. Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Tezli-Tezsiz)

Öğrenciler ders seçimlerini sis.arel.edu.tr adresinden oluşturacakları şifreyle öğrenci bilgi sisteminden yapmaları gerekmektedir.

Öğrenci Bilgi Sistemin' den ders seçim aşamalarını görmek için  tıklayınız.

Online Ders kayıt işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar;

• Ders kayıtlanması yapabilmeniz için öncelikle mali yükümlülüklerinizi yerine getirmiş olmanız gerekmektedir.
  • Öğrenciler tabi olduğu ders planına, müfredatına göre ders kayıtlanması yapması gerekmektedir.
  • Ders kayıtlanması yaparken öncelikli olarak alttan kalan dersin kayıtlanmasını yapmanız gerekmektedir.
  • Ders eklemeye çalışırken kontenjan uyarısı (Kapasite yok) uyarısı alırsanız eklemeye çalıştığınız ders için kontenjan kalmamıştır.
  • Açılan derler de alacağınız ders gözükmüyor ise ders seçim formunu doldurup Enstitüye bırakmanız gerekmektedir. Ders Seçim Formu için tıklayınız.
  • Danışman onayı almayan ve veya sistemin ders seçim yapmasına izin vermediği öğrenciler (17.09.2018-22.09.2018) tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (Hafta içi 08:30-17:00 Cumartesi 09:00-12:30) Enstitü öğrenci işlerine ders seçim formunu doldurup bırakmaları gerekmektedir.

Öğrencilerin seçtikleri dersleri danışman onayından sonra kontrol etmeleri gerekmektedir

Aşağıda Belirtilen Programlar için Ders Seçimleri

1. İşletme-Yönetim Organizasyon Doktora Programı
  2.  İşletme-Muhasebe ve Finasman Doktora Programı
  3. Grafik Tasarımı (Sanatta Yeterlik) Programı
  4. Siyaset Bilime ve Uluslararası İlişkiler Doktora Programı

17.09.2018-22.09.2018 tarihleri arasında ders seçimlerini ders seçim formunu doldurarak enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir.

Elektronik posta, telefon vb. şekillerde ders kayıt işlemi yapılamamaktadır.

Öğrenciler ders kayıtlarını yaptırdıktan sonra ders ekleme ve çıkarma işlemlerini (24.09.2018-28.09.2018)  tarihleri aralığında gerçekleştirebilirler. Bu tarihten itibaren öğrencinin herhangi bir ders seçimi yapıp yapmadığına bakılmaksızın herhangi bir ders ekleme ve çıkarma işlemi yapılamayacaktır.

Geri Tüm Duyurular