Duyuru

2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Programı ve Ders Seçimleri Hakkında Bilgilendirme

• 2019-2020    Akademik Yılı Güz  yarıyılı ders programını görmek için tıklayınız.
  • 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Dersleri 16.09.2019 Pazartesi günü başlayacaktır.
  • Ders seçimleri 11.09.2019  ile 15.09.2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Online Ders Seçiminin Yapılacağı Programlar

1. Grafik Tasarımı (tezli-tezsiz)
  2. İnsan Kaynakları Yönetimi (tezli-tezsiz)
  3. İşletme Yönetimi (tezli-tezsiz)
  4. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi (tezli)
  5. Medya ve Kültürel Çalışmalar (tezli)
  6. Muhasebe ve Denetim (tezli-tezsiz)
  7. Muhasebe ve Finansman (tezli-tezsiz)
  8. Sosyoloji (tezli)
  9. Türk Dili ve Edebiyatı (tezli)
  10. Uluslararası İlişkiler (tezli-tezsiz)
  11. Uluslararası Ticaret ve Lojistik (tezli-tezsiz)
  12. İşletme-Yönetim Organizasyon Doktora Programı
  13. İşletme-Muhasebe ve Finansman Doktora Programı
  14. Grafik Tasarımı (Sanatta Yeterlik) Programı
  15. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Doktora Programı

Öğrenciler ders seçimlerini sis.arel.edu.tr adresinden oluşturacakları şifreyle Öğrenci Bilgi Sisteminden yapmalıdırlar.

Ders eklemeye çalışırken kontenjan uyarısı (Kapasite yok) almanız, eklemeye çalıştığınız ders için kontenjan kalmadığını belirtmektedir.

Öğrenci Bilgi Sistemindeki ders seçim aşamalarını görmek için tıklayınız.
Online ders kayıt işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar;

• Ders kayıtlanması yapabilmeniz için öncelikle mali yükümlülüklerinizi yerine getirmiş olmanız gerekmektedir.
  • Ders kayıtlanmalarınızı tabi olduğunuz ders plan ve müfredatına göre yapmanız gerekmektedir.
  • Ders kayıtlanması yaparken öncelikli olarak alttan kalan derslerinizin kayıtlanmasını yapmanız gerekmektedir.
  • Ders eklemeye çalışırken kontenjan uyarısı (Kapasite yok) almanız eklemeye çalıştığınız ders için kontenjan kalmadığını belirtmektedir.
  • Açılan derslerde alacağınız ders gözükmüyor ise Ders Seçim Formunu doldurup Enstitü’ye teslim etmeniz gerekmektedir. Öğrencilerden alınacak ders seçim formları 16.09.2019 tarihinde Anabilim/Anasanat Dalı Başkanlıklarına sevk edilecektir. Ders Seçim Formu için tıklayınız.
  • Danışman onayı almayan ve/veya sistemin ders seçimi yapmalarına izin vermediği öğrenciler (11.09.2019 –14.09.2019) tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (Hafta içi 09.00-17.00, cumartesi günü 09.00-12.30) Ders Seçim Formu doldurarak Enstitü Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Doldurulan formlar Anabilim/Anasanat Dalı Başkanlıklarına sevk edilecektir.

Öğrencilerin seçtikleri dersleri danışman onayından sonra kontrol etmeleri gerekmektedir.

Elektronik posta, telefon vb. yollarla ders kayıt işlemi yapılamamaktadır.

Öğrenciler ders kayıtlanmalarını yaptırdıktan sonra ders ekleme ve çıkarma işlemlerini (16.09.2019 - 21.09.2019)  tarihleri aralığında gerçekleştirebilirler. Bu tarihlerden itibaren öğrencilerin herhangi bir ders seçimi yapıp yapmadıklarına bakılmaksızın hiçbir ders ekleme ve çıkarma işlemi yapılamayacaktır.

Geri Tüm Duyurular