Duyuru

Yüksek Lisans ve Doktora Programları Tezli-Tezsiz, Özel-Asil Geçiş Sonuçları Hakkında

2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi yüksek lisans ve doktora programına devam eden öğrenciler Anabilim/Anasanat dalı başkanlığı tarafından belirlenmiş asgari şartları yerine getirmek kaydıyla, Tezli/Tezsiz  -  Özel/Asil  programları arasında ve geçiş başvuruları incelenmiş olup başvuru sonuçlarının kabul edilmesine karar verilmiştir.

Tezli/Tezsiz - Özel/Asil programlar arasında geçişleri kabul edilen öğrencilerin enstitü öğrenci işlerine 17.09.2019 Salı günü  (Haftaiçi 09.00-17.00, cumartesi 09.00-12.00 saatleri aralığında işlem yapılmaktadır) tarihine kadar uğrayarak kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar kayıt işlemlerini yaptırmayan öğrenciler kazanmış oldukları haktan vazgeçmiş sayılacaklardır.

Not: Geçişleri kabul edilen öğrencilere konu ile ilgili bilgilendirme maili atılmıştır. Mail ulaşmayan öğrencilerin süreçleri hakkında enstitüye danışması gerekmektedir.

Geri Tüm Duyurular