Ana içeriğe atla

Etkinlikler

Arel USAM-Başkent SAM Ulusal Kongre: Afganistan'da Taliban Yönetiminin Küresel ve Bölgesel Etkileri

İstanbul Arel Üniversitesi Uluslararası Stratejik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (Arel USAM) ve Başkent Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (Başkent SAM) ortaklığında 22-23 Ocak 2022 tarihlerinde çevrimiçi ulusal kongre planlanmıştır. Kongre’de Afganistan’daki gelişmelerin siyasi, jeopolitik, ekonomik, askeri, toplumsal ve çevresel boyutları, bölgesel ve küresel aktörlerin bakış açıları ve Türkiye’nin politikaları bağlamında incelenmesi amaçlanmaktadır.

Türkçe ve çevrimiçi olarak düzenlenen Kongre’ye katılım ücretsizdir.

Kongre detaylarına ulaşmak için tıklayınız.