Ana içeriğe atla

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminde Ara sınavlara giremeyen öğrenciler, mazeretlerini bildiren dilekçe ve belge ile sınav tarihini izleyen en geç beş iş günü içinde ilgili enstitü müdürlüğüne başvurur. Mazeretleri Enstitü Yönetim Kurulu tarafından kabul edilen öğrenciler sınav haklarını ilgili yönetim kurulunca belirlenen tarihler arasında kullanırlar. Mazeret sınavları için ikinci bir mazeret sınav hakkı verilmez. Yarıyıl sonu sınavının mazeret sınavı bulunmayıp, yarıyıl sonu sınavına giremeyenler bütünleme sınavına girerler.

Mazeret sınavlarına ilişkin dilekçelerini enstitumudurluk@arel.edu.tr adresine gerekçeleri ile beraber gönderilmesi önem arz etmektedir.

Dilekçe için tıklayınız.